Nationale Voorleeslunch in samenwerking met de Verhaalkeuken

Bibliotheek Venlo organiseert in samenwerking met de Verhaalkeuken een extra feestelijke Voorleeslunch in Theater De Garage. Ervaren voorlezers verrassen met bijzondere verhalen in het Nederlands en enkele in het dialect. Tussen de verhalen door wordt de muzikale omlijsting verzorgd door de zangeres Willeke Simons op de piano begeleid door Jolanda Wolters. Na afloop kunt u tegen betaling van € 4,50 gebruik maken van de Verhaalkeukensoep en zorgt Bibliotheek Venlo – helemaal gratis – voor belegde broodjes. U moet er dus wel rekening mee houden dat het door deze lunch wel wat later zal worden.

Tijdens de Nationale Voorleeslunch worden in het hele land verhalen voorgelezen aan senioren. Dit wordt georganiseerd door Bibliotheken, zorginstellingen en buurthuizen. Het luisteren naar een verhaal of gedicht kan een prettige en ontspannende activiteit zijn en is vaak een aanleiding om samen met elkaar op een ongedwongen manier in gesprek te gaan en herinneringen te delen.

Bibliotheek Venlo neemt ook dit jaar weer deel aan deze landelijke campagne en organiseert een Voorleeslunch op verschillende locaties in Venlo, Velden, Belfeld en Blerick.

Om te voorkomen dat we straks aan de deur “nee” moeten verkopen is het noodzakelijk om voor deze Nationale Voorleeslunch te reserveren. Dat geldt eveneens als u gebruik wilt maken van de Verhaalkeukensoep. Reserveren kan via de mail: info.belarte@gmail.com  vóór 1 oktober. of via https://bibliotheekvenlo.op-shop.nl/5419/nationale-voorleeslunch-in-theater-de-garage-2024/04-10-2024

N.B. Wilt u graag geïnformeerd worden over andere interessante activiteiten die Bibliotheek Venlo voor u in petto heeft klik dan op: https://www.bibliotheekvenlo.nl/service/nieuwsbrief.html
nieuwsbrief Bibliotheek Venlo

Let op: neem een parkeerschijf mee i.v.m. blauwe zone bij Theater De Garage.

Terug naar het overzicht

Regie:

Entree:

€ Gratis, soep kost 4,50 euro

Reserveren:

  • vr 4 okt 2024 10:00